AC technologie

INVOERING

AeroCore zijn de meest geavanceerde hockeysticks ooit gemaakt door Grays Hockey. We zijn begonnen met het ontwikkelen van de beste hockeystick ter wereld, en door een grondig proces van onderzoek en ontwikkeling, professionele tests en prototypes, spreken de resultaten voor zich 

Elk element gedemonteerd. Elk onderdeel geanalyseerd. Elke functie geïnnoveerd.

Vele uren aan ontwerp, engineering, dataproductie, testen, totdat we ons doel bereikten. AC-sticks gebruiken tot 50% minder oplosmiddelen in het productieproces vergeleken met traditionele stick fabricage.

Verkrijgbaar in meerdere vormen -Jumbow-S | Probow-S | Dynabow-S.

WINKEL AC COLLECTIE
NIEUW JUMBOW-S

De buiging is gemaakt naar het spelende uiteinde en werkt samen met de positie van de hand van de speler, waardoor een veel latere slag door de zwaai-boog mogelijk is dan voorheen.

Dit betekent een serieuze snelheid van de stick door de bal. We hebben een uniek geribbeld ontwerp geïntegreerd dat de grip en het gevoel in het hele handvatgebied vergroot en de harde trillingen vermindert die een toename van kracht kan veroorzaken.

Een vlakke binnenrand aan het handvat van de Jumbow-S maakt instinctief begrip van de positie van het spelende uiteinde mogelijk en 100% focus op de bal.

Spelers over de hele wereld proberen de backhand-slag onder de knie te krijgen. Het AC-assortiment helpt spelers dit te doen door de schoonste, krachtigste slag rond te leveren. Het nieuwe Jumbow-S ontwerp gaat zelfs nog verder, verlengt de LBZ en bedekt het met onze sterke Durazone oppervlaktebehandeling, waardoor spelers een nog grotere sweet-spot krijgen en slagen sneller, harder en nauwkeuriger worden.

24.75 @ 200 mm | AC9 | AC7

Buiging

De Probow-S en Dynabow-S zijn evoluties van de altijd populaire Probow- en Dynabow-modellen, waarbij elke graad opnieuw is beoordeeld om optimale prestaties te leveren.

We hebben onze Probow-S en Dynabow-S tot het uiterste gedreven, waarbij we ervoor hebben gezorgd dat alle dimensies binnen de FIH-regelgeving blijven. Dit proces omvatte het volledig heroverwegen van het fundamentele ontwerp van de hockeystick dat de afgelopen 30 jaar gangbaar is geweest. Deze nieuwe aanpak heeft ons in staat gesteld om de aanvalsaspecten van beide boogontwerpen te maximaliseren en de meest agressieve hockeysticks van vandaag te produceren.

We hebben ook de vlakste, meest consistente slagoppervlakken bereikt die we ooit hebben gerealiseerd. Dit maakt AeroCore uiterst veelzijdig en dynamisch in gebruik.

APEX Speel HAAK

Dit is de meest ambitieuze en innovatieve haak die we ooit hebben gemaakt. De Apex Playing Head bevat alle technologie die beschikbaar is in de Vertex Playing Head, met nog meer ontwerp kenmerken om de prestaties te verbeteren.

De Apex is een volledig nieuw ontwerp dat is ontwikkeld om zelfs de beste hockeyers unieke mogelijkheden te bieden.

Gecombineerd met de hoogste kwaliteit materiaal, de hoogste kwaliteit constructie en het hoogste niveau van stijfheid, zal het resultaat hockeyers in het hele spel bevallen.

Met Apex kun je beter een bal stoppen, sterker verdediger en agressiever slaan. De Apex Playing Head is beschikbaar op de Grays AeroCore AC10 Probow-S en AC8 Probow-S hockeysticks.

PROBOW-S
VERTEX SPEEL HAAK

Onze Vertex haak heeft een meer open 'V'-vorm, waardoor er een groter oppervlak is om de bal te raken.

De vorm vermindert ook het gewicht aan het hoofd van de stick, wat zorgt voor fantastische controle en snelle handbewegingen door de bal.

De Vertex-haak heeft extreme stijfheid en kracht, ideaal voor spelers die op zoek zijn naar meer snelheid. Zorgen over toegevoegde trillingen worden verminderd dankzij onze aerospace foam-core demping.

Diep binnen in de Vertex haak bevinden zich twee kernen van luchtvaartkwaliteit schuim - een uniek ontwerp dat luchtvaartkwaliteits materialen integreert om het optimale gevoel van de speelkop te bieden.

DYNABOW-S
STERKE STIJFHEID EN KRACHT

De sleutel tot het ontwerp van AeroCore?

Een sterke achterkant. Zonder de sterkte van de achterkant van AeroCore zou het niet mogelijk zijn om de immense kracht te genereren die binnen de hele AC-reeks wordt vastgehouden.

Versterkt koolstofvezel is verdeeld over de gebieden die het het meest nodig hebben, wat resulteert in uitstekend evenwicht en nauwkeurige gewichtsverdeling.

Na overleg met onze ster spelers zijn we nog een stap verder gegaan met onze nieuwe AC-sticks, waarbij we de Vertex haak hebben versterkt en de basis van de handgreep hebben verstevigd voor nauwkeurige demping.

HET MAXIMALE HALEN UIT JE STICK

De sleutel tot het succes van de AeroCore-reeks was het testen van de grenzen en het trotseren van conventies.

Omdat we binnen de FIH-regelgeving moesten blijven, hebben we precies dat gedaan met onze Probow-S- en Dynabow-S- en zijn we zelfs nog verder gegaan met de Jumbow-S.

Deze sticks hebben een fundamentele heroverweging ondergaan van een ontwerp dat al meer dan 30 jaar gangbaar is, om ervoor te zorgen dat we de extreme kromming maximaliseren, waardoor ze de meest agressieve hockeysticks op de markt zijn.

WINKEL AC