Meldt u aan om spaarpunten te verdienen. Lees meer

Welke stick past bij mij?

Wat je stijl ook is, wat je spel ook is, er is een Grays-hockeystick voor je.

Onze nieuw AC-sticks zijn ontworpen voor snelle 3D-speelstijlen met een uitstekende pick-up. Onze GR-sticks met een meer traditionele compositie bieden geweldige all-round prestaties. Nieuw in de sport? Dan zijn onze GX-sticks ideaal om de basisvaardigheden van het spel te leren, zoals passen en sturen.

We weten dat het lastig kan zijn om een stick te kiezen. Welke vorm, samenstelling of prijs? Daarom hebben we deze handige pagina gemaakt om u te helpen de juiste keuze te maken voor 2023.

AC collectie

AC collectie

De meest geavanceerde hockeystick die we ooit hebben gemaakt. In de nieuwe Aerocore-collectie is elk element van de stick geëvalueerd en geoptimaliseerd om de best presterende sticks in de geschiedenis van Grays te produceren.

Ga naar de collectie
GR collectie

GR collectie

Grafeen is uitzonderlijk sterk en licht. Dit in combinatie met de zeer succesvolle GX-samenstelling om de GR-technologie te ontwikkelen en te maken. 

ga naar de collectie
GX collectie

GX collectie

Iconische technologie die prestaties, duurzaamheid en bespeelbaarheid combineert. De precieze materiaal make-up is zorgvuldig ontworpen om een stick te bieden die geschikt is voor spelers van alle stijlen. 

ga naar de collectie

Stick krommingen

Onze krommingen kunnen in twee categorieën worden verdeeld, lage kromming en midden kromming. Lage krommingen zijn ontworpen voor slepen en dribbelen terwijl de midden krommingen meer zijn afgestemd op de kernvaardigheden van het spel.

Jumbow-S

We introduceren de nieuwe Jumbow-S boog. Als het op een mega bow aankomt, komt niets in de buurt.

De concentratie van de buiging is gepositioneerd in de richting van de grip en werkt samen met de handpositie van de speler, waardoor een veel latere slag door de boog mogelijk is dan voorheen.

Wat betekent dit? Serieuze snelheid door de bal.

Innovaties aan het slag gedeelte vereisen ook innovaties in het handvat.

We hebben een uniek geribbeld ontwerp dat de grip en het gevoel in het hele handvat vergroot die de harde trillingen vermindert wat een toename in kracht soms kan veroorzaken.

Topspelers over de hele wereld proberen nu de backhandslag met de omgekeerde rand. De Aerocore-serie helpt spelers daarbij door de zuiverste en krachtigste slag te realiseren die Grays tot nu toe heeft bereikt.

Het nieuwe Jumbow-S ontwerp gaat nog verder, door de LBZ uit te breiden en te coaten met onze sterke Durazone behandeling; dit geeft spelers een nog grotere sweet-spot en maakt de slagen sneller, harder en nauwkeuriger.

Hoeveel moet ik aan een stick besteden?

Voor volwassenen is er een reeks hockeysticks die geschikt is voor alle niveaus. Prijzen variëren, afhankelijk van de samenstelling van de stick en de technologie. Een AC-stick kost meer dan zijn equivalente GR-stick vanwege de schuimkerntechnologie. Een stick van dit niveau is uitgerust om op het hoogste niveau te kunnen presteren. Verder is het een kwestie van voorkeur. Sticks GR7000 of AC7 en hoger zijn uitgerust om op het hoogste niveau te presteren. Meer uitgeven betekent niet noodzakelijkerwijs dat het beter voor u zal zijn. Sticks die van 100% koolstof gemaakt zijn, zijn inherent stijf en dit kan gevolgen hebben voor uw vermogen om de bal te spelen. Sticks in the AC collectie zijn voorzien van de AeroCore Technology in de kern van de stick, waardoor een volledige herverdeling van het gewicht mogelijk is, waardoor een lichte en behendige pick-up ontstaat.

The cart is empty


Totaal

€0,00 EUR


Kijk in uw mandje
Verdien tot
5
PUNTEN PER € 1!

Are you in the right place?

Would you like to go your local website?