SPAARPUNTEN

OM GRAYS PUNTEN TE VERZAMELEN, HOEF JE ALLEEN MAAR EEN ACCOUNT BIJ ONS AAN TE MAKEN.

Dit is makkelijk - je kunt het doen tijdens het afrekenen door te kiezen voor "mijn informatie opslaan" of je kunt het nu doen met de onderstaande link.

Je krijgt 200 Grays-punten alleen al voor het aanmaken van een account!

Maar - je kunt geen punten verdienen en opslaan zonder een account, dus wacht niet langer en meld je nu aan.

REGISTREER
BRENG EEN VRIEND AAN

Gebruik je unieke link om een vriend door te verwijzen naar Grays Hockey. Nadat ze iets hebben gekocht, kun je een voucher van €10 claimen om op de website te besteden. Niet alleen dat, maar je vriend krijgt ook 10% korting op hun bestelling. Er is geen limiet aan hoe vaak je dit kunt doen.

Je kunt ook extra Grays-punten ontvangen door onze website te delen op je sociale media kanalen. Zoek naar de deelknop en verdien punten alleen al door te posten

VERZAMEL LOYALTY PUNTEN

Wanneer je iets koopt bij Grays Hockey, verdien je Grays-loyaliteitspunten die je kunt inwisselen voor kortingsvouchers.

Brons - Voor elke €1 die je uitgeeft, krijg je 3 Grays-punten.

Zilver - Voor elke €1 die je uitgeeft, krijg je 4 Grays-punten.

Goud - Voor elke €1 die je uitgeeft, krijg je 5 Grays-punten

Je kunt je punten inruilen voor kortingsvouchers, en met VIP-tiers - hoe meer punten je verdient - hoe sneller je ze zult verdienen.

PUNTEN SPAREN
ZIE HOEVEEL SPAARPUNTEN JE KAN VERDIENEN...

Bij het gebruik van onze website, zie je hoeveel Grays-punten je kunt verdienen voor elk product.

We geven je alvast 3 Grays-punten voor elke euro die je uitgeeft.

Je kunt op het cadeau pictogram rechtsonder op de website klikken om het beloningspaneel vanaf elke pagina te openen - hiermee zie je hoeveel punten je hebt, hoe je ze kunt verdienen en welke beloningen je hebt.

Onthoud dat eventuele kortingen of promoties die je op je winkelmandje toepast, de hoeveelheid loyaliteitspunten die je verdient voor die bestelling zullen veranderen.

Je kunt je punten inwisselen voor kortingsvouchers en met VIP-tiers - hoe meer punten je verdient, hoe sneller je ze zult verdienen.

BEKLIM DE VIP LADDER

Hoe hoger je klimt, hoe beter de beloningen.

Brons - Iedereen begint op het Brons-niveau. Zodra je lid bent, kun je beginnen met het verdienen en sparen van punten. Je krijgt een boost van Grays-punten alleen al voor het aanmelden, en je verdient 3 punten voor elke bestede euro!

Zilver - Zodra je genoeg punten hebt verdiend, ga je naar ons Zilver-niveau. Je krijgt een bonuspakket met punten alleen al voor het bereiken van zilver, en je wordt geüpgraded naar het verdienen van 4 punten voor elke bestede euro!

Goud - Zodra je Goud bereikt, krijg je een nog groter pakket met punten en begin je maar liefst 5 punten per bestede pond te verdienen. Je wordt ook toegevoegd aan een exclusieve promotielijst voor onze beste klanten. Deze lijst ontvangt uitnodigingen voor speciale evenementen die we organiseren en heeft ook als eerste toegang tot onze uitverkoop aan het einde van het jaar.

BE SOCIAL

Verzamel Grays-punten door ons te volgen op

Instagram, Twitter en Facebook,

of door het delen op Twitter en Facebook