Meldt u aan om spaarpunten te verdienen. Lees meer

NIEUWS 04 Nov 19

Tokio olympische spelen

Tokio olympische spelen

Na een dramatisch weekend van Olympische kwalificatiewedstrijden weten we nu alle deelnemende landen voor de Olympische spelen in Tokio!

Na een dramatisch weekend voor de Olympische kwalificatiewedstrijden weten we nu wie zal concurreren om de Olympische glorie in Tokio! In het openingsweekend hadden de Canadese heren de Ierse harten al gebroken met een shoot-out overwinning. Na een boeiende 6-6 geaggregeerde uitslag. Dit weekend hebben de Ierse vrouwen echter de tegenstanders overwonnen met een shoot-out overwinning. Twee wedstrijden zonder goals  kwamen tot leven toen Ierland won met 4-3. De heren van Groot-Brittannië wonnen 9-3 tegen Maleisië en de vrouwen versloegen de Chilenen 5-1. De Duitse heren versloegen Oostenrijk  met 10-3 en de dames lieten Italië achter met 9-0.

De Indiaase heren hebben de Koreanen verslagen 11-3 terwijl de Indiaase  vrouwen de VS hebben verslagen om zich te kwalificeren voor hun derde Olympische spelen. Nieuw-Zeeland kwalificeerde zich met een 6-2 overwinning op Korea. Afgelopen weekend hebben de Nederlandse heren van Pakistan gewonnen (10-5). De Spaanse heren lieten Frankrijk met 6-5 achter en de vrouwen versloegen Korea 4-1. De deelnemende landen in Tokio 2020 zijn nu als volgt:

Voor de heren: Japan, Argentinië, Australië, België, Canada, Duitsland, Groot-Brittannië, India, Nederland, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Spanje.

Voor de vrouwen: Japan, Argentinië, Australië, China, Duitsland, Groot-Brittannië, India, Ierland, Nederland, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Spanje.

Olympic Qualification men

Olympic Qualification Women

The cart is empty


Totaal

€0,00 EUR


Kijk in uw mandje
Verdien tot
5
PUNTEN PER € 1!

Are you in the right place?

Would you like to go your local website?