Meldt u aan om spaarpunten te verdienen. Lees meer

NIEUWS 09 May 19

Officiële kledingleverancier aan de EHF

Officiële kledingleverancier aan de EHF

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een driejarige overeenkomst hebben getekend met de European Hockey Federation om de nieuwe Official Supplier te zijn voor al zijn officiële uitrusting voor alle EuroHockey-toernooien, inclusief de EuroHockey Championships in 2019 en 2021.

Een van de strategische doelstellingen van de EHF is om door te gaan met het ontwikkelen van een professionele aanpak voor hun kernactiviteiten. De samenwerking zal ervoor zorgen dat de EHF Grays Hockey zichtbaar maakt voor al onze EuroHockey-evenementen door middel van professionele, op maat gemaakte teamkleding voor onze technische officials en scheidsrechters.

EHF-directeur-generaal Angus Kirkland zei over het nieuwe partnerschap: "We zijn erg blij dat Grays toetreedt tot de EHF-familie. Grays heeft een lange geschiedenis in het verdedigen en ondersteunen van hockey en heeft exclusief voor onze aangestelde functionarissen een kwalitatief hoogstaande reeks kleding geleverd. Deze nieuwe samenwerking is een nieuwe stap op weg naar het verbeteren van onze professionele normen voor al onze competities. "

"Iedereen bij Grays is verheugd en trots om dit contract met de EHF te hebben afgesloten", aldus Richard Gray, Sales and Marketing Directeur bij Grays, "Het merk heeft een ongeëvenaard distributienetwerk en is als zodanig perfect geplaatst om het opwindende toekomstige programma te ondersteunen van EHF-evenementen. Aangezien Europa toonaangevend is in de ontwikkeling en verslaggeving van de sport. We hebben hard gewerkt om een ​​teamwear-collectie te ontwikkelen die bijzonder geschikt is voor de hockey-sport. Dit wordt ondersteund door onze ervaren back-upmedewerkers, die ook verantwoordelijk zijn voor de levering van de uitgebreide Gilbert rugby en netball en Grays-Nicolls cricket teamwear-programma's ".

De nieuwe uitrusting is in januari 2019 geïntroduceerd door officials en scheidsrechters tijdens de EuroHockey Indoor Junior Championships. 

The cart is empty


Totaal

€0,00 EUR


Kijk in uw mandje
Verdien tot
5
PUNTEN PER € 1!

Are you in the right place?

Would you like to go your local website?